Afspraak maken


De oudste en meest vertrouwde tattooshop van Eindhoven.

Wilt u een afspraak maken?

Dan kunt u altijd langskomen bij de tattooshop zonder afspraak. Je bent dus altijd welkom om in de boeken te kijken en ideeën op te doen, of om een kijkje te nemen in ons werk. Heb je al een idee voor je tattoo? Neem dan gerust wat voorbeelden mee. Samen met jou werken we dit vervolgens uit tot een uniek en op maat gemaakt ontwerp! Het maken van een afspraak kan alleen in de shop. Dit gaat dus niet per email of telefonisch. Bij het maken van een afspraak hoort altijd een aanbetaling van minimaal €50,- Geen aanbetaling = geen afspraak.

Wilt u een afspraak verplaatsen?

Geef dit dan minimaal 3 dagen van tevoren door (tijdens de openingstijden) en je aanbetaling blijft gewoon staan voor je nieuwe afspraak. Dit kan alleen telefonisch, of in de shop. Bij te laat afzeggen, of annulering van je afspraak ben je je aanbetaling kwijt.

De reden hiervoor is dat wij tijd voor je reserveren. Wanneer je niet optijd afzegt kunnen wij niemand anders meer inplannen. Dus bespaar jezelf en ons een teleurstelling en laat het even op tijd weten wanneer je verhinderd bent.